با این حال به سراغ طلایی رفتیم تا از او درباره آخرین وضعیت تیمملی برای شرکت در مسابقات کشتی کشورهای مسلمان و همینطور پیکارهای قهرمانی آسیا در دهلینو هندوستان جویا شویم. مربی اصفهانی تیمملی، امید زیادی دارد با کسب چند مدال باارزش از باکو سهمی مهم در پیشبرد ایران در جدول کلی بازیها داشته باشد. در ادامه گفتوگوی «فرهیختگان» را با طلایی میخوانید.
از مسابقات قهرمانی آسیا بگویید. روز اول هیچ فینالیستی نداشتیم اما روز دوم جبران شد.
با توجه به همزمانی تقریبی مسابقات قهرمانی آسیا و بازیهای کشورهای مسلمان باید با دو تیم مجزا در این مسابقات شرکت میکردیم. بهنوعی توفیق اجباری شد تا بچههای بیشتری به مسابقات بروند اما از طرف دیگر آمادهسازی دو تیم جداگانه هم سختیهای خودش را داشت. در مسابقات قهرمانی آسیا همانطور که گفتید روز اول هیچ فینالیستی نداشتیم و همین موضوع باعث شد بچهها در روز دوم و پایانی با جدیت بیشتری روی تشک بروند. با این حال از نتایج روز اول هم راضی هستم و نمایندگان ما در آن روز از جوانهای آیندهداری بودند که تجربه زیادی نداشتند. خوشبختانه پایان کار قهرمانی بود و از کسب این عنوان بسیار خوشحال هستم.
نترسیدید که قهرمان نشوید، آنهم در شرایطی که دو روز قبلش تیم فرنگی ایران با اقتدار قهرمان آسیا شده بود.
این فشارها و استرسها همیشه وجود دارد. راستش فکر نمیکردم روز اول هیچ فینالیستی نداشته باشیم. مردم کشتیدوست در سطح آسیا فقط به طلا راضی میشوند و حتی در مسابقات جهانی و المپیک هم سطح انتظارشان بالاست. با این حال تلاش کادر فنی و غیرت بچهها منجر به کسب چند مدال طلا و قهرمانی ایران شد. حقیقتا با تیمهای دیگرمان هم میتوانستیم اول بشویم و این نشاندهنده پتانسیل بالای کشتی ایران است.
به ترکیب تیم اعزامی به باکو که نگاه میکنیم، نفرات باتجربهتری را در این تیم میبینیم. به نظر میرسد هدف اصلی مجموعه فدراسیون کشتی، مسابقات کشورهای مسلمان بوده است.
دقیقا همینطور است. با توجه به اینکه بازیهای کشورهای مسلمان از اهمیت بالاتری برخوردار است وکاروان ایران در جدول کلی بازیها به نشانهای طلا احتیاج مبرمی دارد، تصمیم بر این شد تا کشتیگیران باتجربهترمان را برای باکو نگه داریم و کشتیگیران جوانی که از تجربه بینالمللی کمتری برخوردار بودند را به هندوستان بفرستیم. خدا را شکر که تا اینجای کار، این تصمیم جواب داده است و امیدوارم در باکو نیز بدرخشیم و چند مدال طلای ناب را از این پیکارها تقدیم کاروان ایران کنیم.
مسعود اسماعیلپور، میثم نصیری، مصطفی حسینخانی، پیمان یاراحمدی و حسن یزدانی پنج کشتیگیری هستند که برای علاقهمندان کشتی نامآشنا هستند و صاحب عنوان. در مابقی اوزان نیز یونس سرمستی، امیر محمدی و جابر صادقزاده را داریم. در مورد انتخاب این نفرات برای بازیهای کشورهای مسلمان توضیح میدهید.
اتفاقا ما تصمیم داشتیم حسن رحیمی و کمیل قاسمی را نیز در سبکوزن و سنگینوزن بهجای یونس سرمستی و جابر صادقزاده ببریم، اما مصدومیت آنها باعث شد جوانهای ما صاحب این فرصت شوند. به شما قول میدهم یونس و جابر بهترین نتایج را خواهند گرفت، همینطور امیر محمدی در 97 کیلوگرم در بهترین شرایط خود قرار دارد. اما در مورد سایر نفرات نامداری که اشاره کردید باید بگویم فرصت خوبی است تا نفرات برتر ما در این مسابقات خودشان را محک بزنند. کشتیگیری چون حسن یزدانی فرصت خوبی دارد در شرایط سلامت روحی و جسمی در وزن جدیدش روی تشک برود. علیرضا کریمی در وزن 86 کیلوگرم در دهلینو درخشید و طلا گرفت و حالا حسن یزدانی باید بداند که رقیب سرسختی در این وزن دارد.
هشت وزن و هشت طلا. آیا این قضیه شدنی است؟
(با خنده) خیلی کار سختی است. معمولا چنین چیزی در هیچکجای دنیا اتفاق نمیافتد. به هر حال کشتیگیران مسلمان پرقدرتی در این رقابتها حاضر هستند هرچند تکتک نفرات ما پتانسیل رفتن روی سکو و حتی کسب مدال طلا را دارند. ما تمام تلاشمان را میکنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم. در حقیقت نگاه ما به مسابقات جهانی پاریس در تابستان است اما سعی میکنیم با کسب چند طلا به صعود کاروان ایران در جدول کلی بازیها کمک مهمی کرده باشیم.